More than you’d expect

School

Dag 2 van de eerste week school na een welverdiende kerstvakantie zit er op. In eerste instantie keek ik er wat tegen op, mede omdat ik helaas een vak niet mag volgen. Dit komt omdat ik vorig jaar helaas niet geslaagd was, en het herexamen van het betreffende vak was ook niet denderend goed. Daarnaast heb ik nu ook nog een ander vak, dat ik ook opnieuw moet doen. Op dit moment zijn de vakken nog allemaal goed te combineren, gelukkig maar. Dat kan helaas wel veranderen in de komende weken, omdat we een wisselend rooster hebben. Maar goed, inmiddels ga ik toch weer met enige vorm van plezier naar school. Op dit moment heb ik namelijk al twee punten terug, en beide waren goed. Nog twee te gaan dus. Verder valt \’t allemaal wel mee, we hebben inmiddels al Object Oriented Design and Implementation Advanced (OOP/ Java) en Rapid Application Development Advanved (RAD/ VB .NET met databasekoppeling) gehad. Beide vrij interessante vakken. Daar komt ook nog Dataorganisatie Advanced (Oracle) bij, samen met Communicatievaardigheden (Frans/ Engels). Normaal zou ik daar ook nog boekhouden bij hebben, maar dat is in mijn geval dus Computer Architectuur Advanced (Linux/ Computer Architectuur). Het “Advanced”-niveau is het tweede niveau, na Fundamentals. Dit trimester is trouwens heeft trouwens nog wat in petto: een project. Veel weten we er nog niet over, behalve dat het een combinatie van VB .NET, Java en Oracle zal zijn. Dat belooft (met dank aan Frank, en dat rijmt) dus!

More than you’d expect

Ja, een rare titel. Welnu, de komende tijd zal er wel het een en het ander van die titel duidelijk worden. Voor een groot deel zal dit met betrekking zijn tot de website, maar ook wat andere dingen… dit is dus een beetje een lekkermakertje, voor die 3 mensen die dit lezen.

Live

Live is de naam die ik vanaf nu zo af en toe zal gebruiken om aan te duiden wat me opviel in de computerwereld, zowel on- als offline. Dit kunnen nieuwtjes zijn die ik ergens heb opgepikt, maar ook gewoon stukjes code die ik wel leuk en/of al dan niet nuttig vind. Ook zal ik zo nu en dan wat melden uit de dingen die ik heb ervaren op de chats die ik volg. Dit zullen voornamelijk grappige quotes zijn, dat wel 🙂

Oh, leuk

Blijkbaar is nu ook mijn IP-to-location fout. Ik zit zogenaamd in Tessenderlo. Nahja, ‘t was ook maar een testje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.